Welkom bij Syntaxa.

Wat hebben wij al gedaan

Onze ervaring is opgedaan uit diverse projecten. Dit zijn projecten waarbij gebruik is gemaakt van cms systemen of zelf geschreven software.

Zo kunnen wij maatwerk applicaties leveren specifiek voor uw bedrijf of organisatie. Of op basis van een generiek (cms) systeem uw wensen uitwerken. Hieronder is een selectie te vinden uit ons portfolio.
Windesheimroosters.nl

Portfolio

Hieronder vindt u een selectie uit ons portfolio van een aantal zeer uit een lopende opdrachten. Naast deze opdrachten doen wij ook regelmatig werk voor andere partijen. U kunt dan denken aan webdesign bureaus die ons inhuren voor de wat complexere PHP en MySQL programmering.

Caffeine (Android)

Caffeine is een mobiele applicatie ontwikkeld voor het Android platform. De applicatie maakt het mogelijk dat de standaard scherm dim functionaliteit (tijdelijk) wordt uitgeschakeld. Doordat het beeldscherm aan blijft is deze constant leesbaar voor de gebruiker. Dit kan continue zijn of alleen als de telefoon aan de netstroom is verbonden, afhankelijke van de instellingen. De applicatie is publiekelijk beschikbaar in de Android Market. Caffeine voor Android op AndroidZoom bekijken.
Screenshot Caffeine voor Android

Citycentrum Zwolle

Citycentrum Zwolle is de winkeliers vereniging van de Zwolse binnenstad. In opdracht van Citycentrum is er een nieuwe website in de reeds bestaande huisstijl ontworpen. Dit ontwerp is uitgewerkt tot een zeer flexibele site welke breed inzetbaar is. Naast de website is ook een nieuwsbrieven module ontwikkeld waarmee men eenvoudig nieuwsbrieven kan versturen.

Windesheimroosters

Windesheimroosters.nl is opgezet in samenwerking met een informatica student uit onvrede over de kwaliteit van de bestaande rooster site. Dit project wat ooit het doel had om het rooster van 1 klas op te halen, bevat inmiddels honderden roosters en zorgt daarbij ook voor enkele honderden hits per dag.

Nula

Nula is een maatwerk applicatie in opdracht van een basisschool die werkt volgens het nieuwe leren principe. Bij dit principe gaan leerlingen zelfstandig aan het werk op basis van leerlijnen. Om een duidelijk overzicht van de hulpmaterialen te behouden heeft Syntaxa een maatwerk applicatie gebouwd. In deze applicatie kunnen docenten diverse hulpmaterialen registreren en koppelen aan leerlijnen.
Screenshot Nula