Welkom bij Syntaxa.

Kwaliteit is onze zorg

Wij werken op basis van standaarden en open producten, hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen. Door deze hoge kwaliteit leveren wij u een product wat het maximale uit het internet haalt.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  • Webstandaarden
  • Multi browser
  • Open software
  • Optimalisatie
lees meer

Kwaliteit

Kwaliteit is heel erg belangrijk op welk gebied dan ook. Daarom zien wij nauw toe op de kwaliteit van onze geleverde diensten. U kunt er dan ook op rekenen dan wij technisch een kwalitatief goed product afleveren. Een aantal van onze kwaliteitspunten lichten wij hieronder toe.

Webstandaarden

Wij werken volgens de webstandaarden, dit houdt in dat wij ons aan de standaarden voor websites houden. Doordat wij ons aan deze standaarden houden is uw site technisch in orde. Hierdoor kan uw website perfect worden weergegeven op ieder systeem. Daarnaast zorgt het juiste gebruik van deze standaarden er ook nog eens voor dat uw website beter wordt geindexeerd door zoekmachines zoals bv. Google.

Multi browser

Iedere website en webapplicatie die wij opleveren controleren wij met meerdere webbrowsers. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat uw site goed (zoals u verwacht) op het scherm van de bezoeker wordt getoond. Helaas is dit niet bij iedere website het geval, als uw website niet geschikt is voor iedere browser dan kunt u potentiele klanten direct verliezen. Deze mensen kunnen immers niet goed uw site en dus producten en/of diensten bekijken. Wij testen uw site met de meest gebruikte web browsers (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome) waardoor uw site wel goed zichtbaar is.

Open software

Voor de realisatie van uw wensen maken wij intensief gebruik van open software en open standaarden. Dit heeft als voordeel dat de opgeleverde diensten in een later stadium voor u vaak goedkoper uitvallen. Bijvoorbeeld het CMS systeem wat achter uw site zit wordt gratis doorontwikkeld en u hoeft hier dus zelf geen geld aan te betalen. Echter is het wel verstandig regelmatig uw site te laten bijwerken naar de nieuwste versie, dit kunnen wij natuurlijk voor u doen. Het gebruik van de open standaarden spreekt voorzich. Als we zouden praten volgens een vrij beschikbare taal die iedereen kan begrijpen is dat beter dan een geheime taal. Daarom maken wij intensief gebruik van open standaarden en technieken, dit zodat uw systemen technisch goed maar ook veilig in elkaar zitten.

Optimalisatie

Wij optimaliseren uw applicatie of website zodat deze zo snel mogelijk is, er is niks vervelender dan bijvoorbeeld een trage website. Syntaxa heeft de kennis in huis om uw site of applicatie zo snel mogelijk te maken, dit noemen we optimaliseren.