Welkom bij Syntaxa.

Bijna alles is mogelijk

Door onze kennis op het gebied van web en windows applicaties is (bijna) alles mogelijk. Van het maken van een site tot een uitgebreide web of windows applicatie, bij ons bent u aan het juiste adres.

Vertel ons uw plan, dan kunnen wij u adviseren over wat voor u de beste optie is.
Bijna alles is mogelijk.

Diensten

Wij bieden verschillende diensten aan welke voornamelijk zijn gebaseerd op het internet. Hieronder vindt u de diensten die wij u kunnen aanbieden.

Websites

Of het nu gaat om een persoonlijke of bedrijfs website wij kunnen het realiseren. Als modern bedrijf dient u met uw bedrijf op het internet te staan. Hier kunnen uw klanten informatie over u en uw producten nalezen of zelfs producten bestellen. Ook kunt u uw site gebruiken om uw klanten een extra dienst te verlenen, denk bijvoorbeeld aan een online afspraken systeem. Wat uw wensen ook zijn wij hebben ons gespecialiseerd in het bouwen van goede websites. Onder goed verstaan wij sites die snel, overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken zijn. Om dit te realiseren maken wij gebruik van de nieuwste technieken en de beste standaarden. Hierdoor krijgt de bezoeker gegarandeerd een goed gevoel bij uw bedrijf en kan hij de informatie die hij of zij zoekt direct vinden.

Web applicaties

Mocht u een wat uitgebreider online/webgebaseerd systeem willen dan spreken we al snel van een web applicatie. Dit kan een systeem zijn waarmee u uw administratie kan doen. Een voorbeeld hiervan is een uren registratie systeem of het registreren van vragen van uw klanten. Maar eigenlijk is alles mogelijk en daarom kunt u het beste even contact met ons opnemen. Dan kunnnen wij u adviseren over de opties die u heeft.

Windows applicaties

Naast webgebaseerde oplossingen kunnen wij ook Windows applicaties leveren. Deze maatwerk oplossing kunnen wij perfect toespitsen op uw wensen. Vertel ons uw idee zodat wij u kunnen adviseren over uw eigen windows applicatie.